Plodovi su specifičnog, jako izduženog kruškolikog oblika. Meso je sočno, žućkasto-bijelo, srednje fine teksture, Slatkastog je okusa, srednje izražene arome i blagog mirisa.
Plodovi su izduljeni i uski, sočnog ali čvrstog mesa i zadovoljavajućeg okusa. Boja potkožice je maslinasto zelena s velikim otocima hrđe.
Plodovi su pravilnog kruškolikog oblika. Kožica ploda je glatka, tanka, osnovne žuto-zelene boje koja na osunčanoj strani poprima lijepo crvenilo. Meso ploda je bijele boje, slatko, topivo, vrlo sočno, lagano kiselkasto i vrlo aromatično.
Plodovi su izduženog, kruškolikog i zdepastog oblika. Kožica ploda je suha, glatka, sjajna. Osnovna boja kožice ploda je svijetlo-zelena sa smećkastim mrljama koja s osunčane strane poprimi lijepo crvenilo. Meso ploda je svijetlo-žućkaste boje, slatko, sočno i vrlo aromatično
Meso je fine strukture, slatko sočno i aromatično.
Jedna je od najraširenijih sorti kruške u svijetu. Plodovi su kruškolikog oblika i s neravninama po površini. Osnovna boja ploda je svijetlo-zelena, a sazrijevanjem prelazi u limun žutu. Meso je sitno-zrnaste strukture i vrlo fine teksture, žućkasto-bijele boje, slatko, sočno. Punog je ukusa sa specifično prepoznatljivom, prilično jako izraženom muškatnom aromom i mirisom.